HTML

Az a jó...

2010.01.14. 12:16 Brian

... ezekben az autó felújítós blogokban, hogy néha hónapokig nem történik semmi. Hát valahogy így állok most én is. Igazából annyi van csak, hogy a Marelli gyertyák nem annyira jöttek be. Meleg motornál elég hullámzó lett a járás. Hidegen profin indultak. Úgyhogy visszakerültek az NGK-k. Ezek viszont roppant érzékenyek a szivatóra. Hideg indításkor gyakran durrog a motor. Ráadásul ha véletlenül rányomok a gázra szivatóval való indításkor, egyből vége a dalnak. Jöhet a gyertyakulcs/féktisztító/drótkefe arany háromszög. Úgyhogy ezen szerszámok beköltöztek a csomagtartóba. Biztos van erre is megoldás (mondjuk az autóhoz való gyertya, esetleg normálisan beállított szivató) de egyelőre idáig még nem jutottam.

Egyébként minden rendben. Az autó gyakorlatilag napi használatra alkalmas. A hátsó biztonsági öv projekt elakadt egy kicsit, talán a nyáron.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alfa75.blog.hu/api/trackback/id/tr771671634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása