HTML

Ömlesztve

2009.03.10. 18:55 Brian

Megint nem értem ide jó ideig, pedig pörögnek az események.

Sikerült rábeszélnem egy haverom, hogy kezelésbe vegye a kocsit. Az eredmény:

Az összes hardy ki lesz cserélve a kardánban a csapággyal együtt. Eredetileg csak a hátsót szerettem volna, de azt mondta, hogy érdemes lenne mindet, mert tönkre fogja tenni az újat a régi. Hiszek neki.

Be lesz állítva a karburátor. Új légszűrő/olaj/olajszűrő.

Főtengely simmering ki lesz cserélve.

Jópár szilent a futóműben, illetve gömbcsuklók cserélve lesznek.

Kompresszió meg lett mérve meglepődött, hogy egy ilyen öreg motorban még ennyire jó.

Csereérett a komplett kuplung. Elég horror ára van, de igazából nem ezért marad most el. Szét akarom szedetni vele a váltót is az előző tulaj által már régóta halogatott kuplungcsere miatt elkopott szinkron gyűrűk cseréje miatt. Egyébként ezt a szerelő még nem tudja. Nehéz menet lesz rábeszélni :)

 

Ja időközben teljesen rendbe tettem a tetőkárpitot. Ki kellett cserélnem a teljes gyújtás rendszert is mert a múltkor csak a gyertyák lettek cserélve. Eddig bírták a rossz trafóval. Szóval most új gyertyák, kábelek, trafó, elosztófedél vannak az autóban.

 

Most jön a műszaki viszga, illetve egy adójogszabály-változás miatt szükségessé vált átírás. Ez utóbbinak annyi nem örülök.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alfa75.blog.hu/api/trackback/id/tr53994255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása