HTML

Egy kis bibi

2009.06.07. 23:00 Brian

Most veszem észre, hogy az átírás óta nem jelentkeztem. Szóval másodikra sikeresen átírták. Igaz, hogy az okmányirodai ügyintéző épp csak nem kiabált a nkh ügyintézővel a telefonban. Nem egészen voltak egy véleményen, de győzött az igazság.

Akkor most a lényeg. Akadt egy kis probléma. Valahogy nem adta ki az egyik kanyar azt az ívet amire számoltunk és egy kicsit meg lett gyűrve a jobb első sárvédő. Meg a lökhárító. Meg a lámpa. Illetve az index is. Ma volt időm és lelki erőm szétszedni. Nem tűnik nagy cuccnak. Tartóelem nem sérült. Úgy tűnik a mestereknek csak a lemezmunka marad a többit megoldom én. Remélem gyorsan meg lesz. Nagyon hiányzik.

 

Közben meg készülget hátra a biztonsági öv is. Valahogy nem jó még a gyújtás. Előfordul, hogy durrog. Ennek is utána kell nézni.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alfa75.blog.hu/api/trackback/id/tr121170308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása